Ja, ik help ook graag mee!

Samen eisen we van Rabobank om te stoppen met het financieren van de industriële landbouw en te betalen voor de aangerichte schade.

Greenpeace is 100% onafhankelijk en accepteert geen geld van overheden en bedrijven. Verantwoording dragen we daarom alleen af aan de mensen die ons steunen, zoals jij.

Rabobank: trotse sponsor van natuurverwoesting, dierenleed en veel te veel stikstof

Over de jaren heen is industriële landbouw in ons land de standaard geworden, met megastallen voor maar liefst 115 miljoen dieren. Rabobank speelde een sleutelrol als geldschieter, financieel architect en adviseur. Met telkens hetzelfde advies aan boeren: meer geld lenen, uitbreiden en nog méér dieren houden. 

Deze vorm van landbouw schaadt de kwetsbare natuur in Nederland en leidt tot verwoesting van regenwouden, savannes en andere belangrijke natuurgebieden.

Met jouw steun pakken we grote vervuilers aan om te voorkomen dat onze planeet nog meer beschadigd. Rabobank moet stoppen met het financieren van industriële landbouw die leidt tot natuurverwoesting en betalen voor de aangerichte schade.
Doe je mee?

Greenpeace accepteert geen geld van overheden en bedrijven. Verantwoording dragen we daarom alleen af aan de mensen die ons steunen, zoals jij.

Doneer nu, want de toekomst heeft jou nodig.